07 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Одрин отменя въведената забрана за преминаване на пешеходци през ГКПП

granica

Областната управа в турския град Одрин отменя въведената забрана за преминаване на пешеходци през граничните контролно-пропускателни пунктове с България – „Капъкуле“ (Капитан Андреево), „Хамзабейли“ (Лесово) и „Дерекьой“ (Малко Търново), съобщи информационната агенция Ихляс хабер ажансъ, цитирана от БТА.

Според решението на местните власти от днес сутринта се разрешава на пешеходци да преминават през граничните пунктове от турска страна към България.

Заради ковид епидемията Одринското валийство бе забранило преминаването на пешеходци през граничните контролно-пропускателни пунктове, движението на пешеходци в района на пунктовете и пазаруването в безмитните магазини.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!