28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ГКПП „Рудозем – Ксанти“: чака се оборудването

granica rudozem ksanti

Срокът за изпълнение на проекта е 31 декември тази година

[dropcap]С[/dropcap]троително-монтажните работи на ГКПП „Рудозем – Ксанти“ са напълно завършени. Това съобщиха от Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

Към момента строително-монтажните работи на новия граничен пункт са напълно завършени. Предстоят 72-часовите проби на изградените инсталации. Завършени са строителните работи на граничния пункт „Рудозем-Ксанти“, предава кореспондентът ни Радостина Чернокова:

Новопостроеният граничен пункт по българо-гръцката граница ще бъде въведен в експлоатация с приемането му от държавна приемателна комисия. След подписване на Акт 16 предстои доставка на оборудване за нуждите на съответните служби – Гранична полиция, Агенция „Митници“, както и за служителите на „Гранична полиция“ на Република Гърция.

Изграждането на новия трансграничен преход „Рудозем-Ксанти“ се изпълнява в рамките на стратегически проект по програмата за трансгранично сътрудничество.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!