08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:38, 12 октомври 20232min

Йордан Младенов: Обновяването на кварталите е един от важните ми приоритети

izbori 2023 mladenov sreshta kvartal patriarh evtimii

Пещера. Кандидат – кметът за втори управленски мандат Йордан Младенов проведе среща с живеещите в района на училище „Патриарх Евтимий“ в Пещера. По време на разговора си с хората той направи кратка ретроспекция на най-важните неща, които е свършил през изминалите 4 години.

Присъстващите изразиха своята благодарност за асфалтирането на улица „Владимир Рилски“, която е в непосредствена близост до училището и дълги години не е била асфалтирана. Освен нея в Пещера са ремонтирани над 30 улици, сред които „Опълченска“, „Панорама“, „Христо Ботев“.

Снимка : peshteraprim

„Запознах хората, дошли на срещата, с основни акценти от Програмата за управление на общината през следващите 4 години. Вече е готов проектът за квартал „Изгрев“, където предвиждаме подмяна на водопроводни мрежи, нови улици и тротоари, изграждане на 2 детски площадки и стрийт фитнес.

Обновяването на кварталите в Пещера е един от важните приоритети през следващия мандат. На срещата ме придружаваха и кандидтите за общински съветници от Коалиция „БСП за България“ Гълъбина Карамитрева, Георги Смилянов, Златка Златанова, Илиян Балдев, Мила Стефанова, Атанас Янев.“ – кандидат – кметът Йордан Младенов. 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!