03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Снаха за пример : Цветана Пиронкова облече носия в Родопите

cvetana pironkova

Пещера-Пловдив. Цветана Пиронкова зарадва своите 107 000 последователи в Инстаграм с поредната фотосесия от любимо кътче в България.

Този път бившата ни първа ракета се включи от Родопите, където често ходи на почивки със семейството си. „Възхитена съм от красотата на българската носия! ❤️Майсторството, вложено в изработката й, безбройните детайли, символите, цветовете, естествените материи… Истинска магия!”, заключи полуфиналистката от „Уимбълдън 2010“.

По всичко личи, че 36-годишната пловдивчанка вече окончателно е сложила край на тенис кариерата си, откакто на 12 юли 2022-ра роди втория си син Виктор. Първото й момченце от нейния съпруг Михаил Мирчев – Александър, вече е на 5 годинки. Припомняме, че Цвети е пещерска снаха в домът на Катя и Румен Мирчеви. Тя се завърна за кратко на корта през 2020-а след почти 3-годишна пауза и дори проби до първия си 1/4-финал на US Open, в който изпусна в три сета носителката на 23 титли от Големия шлем Серена Уилямс.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!