03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Съветниците приключиха работата си за този мандат. Стефан Иванчев сяда на Кметския стол за месец

obshtinski savet kray 2023

Пещера. Кметът Йордан Младенов си взе довиждане с общинските съветници от местния парламент по време на днешното 60-то, последно за мандата заседание.

Снимка : peshteraprim

В края на сесията Кметът на общината каза, че през тези 4 години е работил в конструктивен диалог с общинските съветници. Младенов благодари за качествената и експертна работа на законодателния местен орган. „На всички, които желаят в изборите да заслужат вота на пещерци желая успех в надпреварата за доверие“, каза Младенов.

Снимка : peshteraprim

Временно изпълняващ длъжността кмет ще бъде зам.-кмета Стефан Иванчев. На свой ред той се ангажира да проведе политика на разбирателство, конструктивизъм и взаимодействие. Иванчев се ангажира заедно с администрацията, предстоящите избори да преминат под знака на диалогичност и в съответствие със законовите разпоредби и норми.

Снимка : peshteraprim

Председателят на Общински съвет Пещера благодари на своите колеги за ползотворната дейност в интерес на Пещера и жителите на града и съставните села.Той припомни, че човек активно изгражда това, което знае, а не го получава пасивно. „Най-важното е това, че запазихме нормалните си личностни отношения“, коментира д-р Пенев.

Снимка : peshteraprim

В края на редовното заседание, общинските съветници си направиха обща снимка за спомен и взаимно си пожелаха успех в предстоящите избори.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!