02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов и гл. инсп. Камен Радев откриха полицейска приемна в кв. „Луковица“

policeyska priemna kv lukovica otkrivane...

Пещера. По инициатива на гл. инсп. Камен Радев- шеф на местното полицейско управление и на кмета на общината Йордан Младенов, в  кв. „Луковица“ ще отвори полицейска Приемна за граждани от ромския квартал.

Снимка : peshteraprim

На откриването присъстваше зам.-директорът на Обл. дирекция на МВР- Пазарджик комисар Георги Гайков, общественици и граждани от квартала. Два пъти седмично тук ще бъдат на разположение органи на реда, които ще работят за повишаване на  комуникацията между държавната и местната управа и гражданите.

Снимка : peshteraprim

Новата полицейска приемна се очаква да бъде част от предприеманите от Общината трайните мерки за овладяване на противообществени прояви, повишаване на обществената сигурност, ред и спокойствие на гражданите.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!