25 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

1 240.85лв. лева събраха жители на Пещера за малкия Ники

ruka
Пещера. Дарения с общ размер 1 240.85лв. лева събраха жители на Пещера на 1 юни вечерта, след отправен призив за помощ от Община Пещера.

Средствата са предназначени за лечението на 8-годишно дете, което не знае значението на думата „надежда“, но има нужда от нея, за да се смее, да играе и тича на воля, да учи…

Николай Янков Гъгов има спешна нужда от неотложна операция и лечение, за които семейството няма необходимите финансови възможности.

Кутии за дарения са поставени в търговски обекти и фирми на територията на общината.

Нека дарим надежда на малкия Ники, за да се радва на игрите и усмивките, които го очакват! Нека докажем, че сме човеци – такива, каквито сме замислени да бъдем! За да има ден, в който и наши човешки надежди ще се сбъднат!

Открита е банкова сметка на която може да бъде направен превод :

IBAN BG05 UNCR 7000 1525 3307 03

BIC/SWIFT код на УниКредит Булбанк : UNCRBGSF

ТИТУЛЯР: Николай Янков Гъгов

NIKOLAY YANKOV GAGOV

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!