02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

От 3 юни : Директни летни полети София – Хераклион

samolet

Българската авиокомпания „България Еър“ стартира лятната си линия от София до град Хераклион на о-в Крит от 3 юни.

Главният град на остров Крит – Хераклион, е известен със своите кристално чисти плажове, богата и мистична история, впечатляваща природа и вкусна кухня. Цените в икономична класа започват от 99 EUR за еднопосочен билет и включват право на 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in, както и безплатен кетъринг на борда.

Повече информация относно специалните оферти за полети от София до Хераклион, може да намерите в уебсайта на „България Еър“ и страниците на авиокомпанията в социалните мрежи. Националният превозвач на България предлага на пътниците си и възможността за заявяване на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.

 

 

 

 

Източник : / https://www.bgonair.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!