24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Жителите на с. Капитан Димитриево отбелязаха националния празник с тържество

k dimitrievo 3 mart.

Капитан Димитриево. Месец март е събрал много любими за всички българи празници. Но, щяха ли те да бъдат реалност, ако го нямаше 3 март – националният празник на Република България.

Днес, българите празнуват 145 – та годишнина на освобождението си от петвековно османско робство. Нека помним, колко много мъка и болка е преживял народа ни, колко жертви сме дали, за да бъдем свободни .

Пред много паметници, днес ще се положат цветя в знак на признателност, почит и преклонение. Но нека гледаме и напред, за да бъдем достойни наследници на дедите ни. С делата си, със знанията и труда си да градим съвременна България.

Жителите на с. Капитан Димитриево отбелязаха националния празник с тържество, посветено на светлия ни национален празник и с едноминутно мълчание почетоха героизма и саможертвата на всички загинали за свободата на България.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!