26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:14, 27 януари 20231min

Метеорологична прогноза

vreme

Проливен дъжд ще вали днес в 11 области на страната, заради които има издадено:  предупреждение от първа степен (жълт код) за потенциално опасно време. В останалите области през нощта ще вали сняг.

Областите с жълт код заради дъжд са : Велико Търново, Сливен, Ямбол, Русе, Търговище, Разград, Силистра, Шумен, Добрич, Варна и Бургас. Там ще има условия за поледици.

През деня снеговалежите в повечето райони на Западна България временно ще спрат. Ще започне да прониква студен въздух. Вечерта снеговалежите в Западна и Централна Северна България отново ще се активизират.

Максималните температури ще бъдат между 1° и 6°, по-високи в източните райони до 9°-10°.

В планините ще превалява слаб сняг, който вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1 200 метра ще бъде около минус 1°, на 2 000 метра – около минус 4°.

По Черноморието се очакват значителни валежи.  Максималните температури ще са 9°-10°. Температурата на морската вода е 8-9°.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!