25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:42, 27 януари 20231min

Криминална хроника

policeman

Пазарджик. През октомври миналата година в полицейското управление в Пазарджик била депозирана жалба от 35-годишна жена от областния град. Тя съобщила, че от къщата и в село Динката проникнали апаши и отмъкнали дрехи, завивки, кухненска посуда и различни вещи от бита. С разследването на случая се заели служители от полицейския участък в Лесичово, който обслужва селото. В рамките на проведеното близо тримесечно разследване органите на реда установили, че автори на посегателството са три деца на възраст между 9 и 17 години, всичките от село Динката. Част от откраднатите вещи са открити и върнати обратно на собственичката им. Работата по случая продължава от инспектор „детска педагогическа стая“ съвместно със социални работници.

Пазарджик. В началото на декември крадец задигнал мобилен телефон, който бил оставен за зареждане от собственика му в хипермаркет в областния град. След получаване на сигнала за случилото се работа по случая започнали служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Така органите на реда стигнали до самоличността на извършителя, който се оказал 47-годишен пазарджиклия. Спрямо него се води досъдебно производство.

Белово. Екипи от участъка в Белово спрели за проверка лек автомобил „Тойота“ с водач 30-годишен мъж от Банско и пътуваща до него 32-годишна жена от София. Последвали проверки и на двамата, при които у пасажерката са открити саморъчно направена цигара и неголямо количество суха марихуана. Полицаите намерили у водача на леката кола две пликчета със суха зелена листна маса, тежаща около 133 грама. При направения полеви наркотест съдържанието също се оказало канабис. Намерената дрога е иззета, а притежателите и са задържани в ареста на РУ-Септември за срок от 24 часа. По случая са образувани досъдебни производства.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!