24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Хебър се раздели с Фулвио Пеа и Есеола

refer futbol

Пазарджик. Хебър Пазарджик прекрати по взаимно съгласие трудово-правните си отношения със спортно-техническия директор Фулвио Пеа (Италия) и с нападателя Адеринсола Хабиб Есеола, съобщи официалният сайт на елитния футболен клуб.

„Двамата са свободни да продължат по-нататъшната си кариера без претенции от страна на клуба. На този етап няма да бъде назначаван нов титуляр на поста спортно-технически директор“, съобщиха от ръководството.

Пеа започна сезона като старши треньор на отбора, но след серия от слаби резултати към края на септември беше заменен на поста от Владимир Манчев, след като Хебър беше спечелил едва 7 точки в първите си 11 мача в Първа лига. Италианецът остана в клуба като отговорник по спортно-техническите въпроси, свързани с мъжкия представителен тим, дублиращата формация и школата на пазарджиклии.

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!