28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:17, 17 юни 20201min

„Левски“ се раздели със спортния си директор Ивайло Петков

ivaylo petkov

ПФК „Левски“ се раздели със спортния директор Ивайло Петков по взаимно съгласие. Ръководството на клуба благодари за съвместната работа и му пожелава здраве и много успехи. Това съобщиха на официалния сайт на „Левски“.

„Искам да благодаря на собствениците – г-н Божков, г-н Попов и г-н Ганев, които ме поканиха и ми дадоха възможността да работя в най-големия клуб в България. Благодаря на изпълнителния директор Павел Колев и на колегите от администрацията в клуба, с които имах възможността да работя ползотворно и създадохме страхотен екип“, каза Ивайло Петков.

„С треньорското ръководство работехме в пълен синхрон и разбирателство, с визия за един дългосрочен проект, а именно – силен „Левски“. Всяко едно решение, което съм взел по време на своя престой е било винаги с цел доброто и правилното развитие на клуба в дългосрочен план.

Благодаря и на футболистите от представителния отбор за честните и искрени отношения помежду ни. Благодаря и на семейството си, което ме подкрепяше непрестанно в тежките моменти.

В „Левски“ оставям много добри приятели и прекрасни спомени. Пожелавам много успехи и радостни моменти на най-вярната и многобройна публика в България“, заяви Ивайло Петков

Източник : https://www.dnes.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!