25 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пещера дари 750 кг. пластмасови капачки в есенната кампания

gramota kapachki

Пещера. „Дойде време за края на една изключително силна есенна кампания! В последния уикенд на октомври можем да успеем заедно да закупим третата, а защо не и четвъртата детска линейка!,посочват организаторите на кампанията „Капачки за бъдеще“.

Община Пещера се включи във финала на есенната кампания за закупуването на детска линейка. 750 кг. капачки предадоха служители от местната администрация в Пазаржик на 30 октомври за кампания на фондация „Лазар Радков“ и сдружение „Аз вярвам и помагам“. Благодарение на училищата, детските градини и нестопански организации, Пещера още веднъж показа гражданска активност и социална отговорност.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!