02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пещера се представи отлично в пролетна кампания „Капачки за бъдеще“

kapachki

Пещера. Общинска администрация Пещера организира превозването на събраните от гражданите и училищата капачки. На 17.04.2022г. в Професионална гимназия по строителство и архитектура в областния град приеха доставените 700 кг. капачки.

10-тата кампания на „Капачки за бъдеще“ събира пластмасови капачки и алуминиеви кенове за благородната си кауза в 28 града в страната в десетата си благотворителна кампания. От създаването си, каузата е дарила две специално оборудвани детски линейки, кувьози за 22 общински болници в страната, медицинска апаратура за детски и неонатлани отделения и други.

Peshteraprim припомня, че със събраните и рециклирани в рамките на есенната акция кенчета първата в България офроуд линейка беше оборудвана с дефибрилатор, бутилка за кислород, перфузор и друга необходима медицинска апаратура.

Община Пещера благодари на учениците от местните учебни заведения за проявената съпричастност и масовост в поредната благотворителна акция.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!