29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Малчуганите от ДГ „Сокола“ се учеха на безопасност за движение по пътя

deca dg sokola..

Пещера. Децата от ДГэ“Сокола, заедно със своите възпитатели проведоха ситуация по безопасност на движението по пътя. Новите правила за движение по пътната мрежа се проведоха на новооткритата площадка в двора на детската градина. Малчуганите получиха първоначални знания за пресичане по пешеходна пътека, научиха сигнализацията на светофара, запознаха се с основни пътни знаци като знак „стоп“  и др.

Снимка : Личен архив
Peshteraprim припомня, че на 10 октомври 2022г., кмета Йордан Младенов откри новите съоръжения, детски кътове, игрушки, кътове за отдих и занимания в детското заведение. Новите придобивки за децата станаха възможни след приключване на проект „Красива България“ на стойност 195 398, 16лв.Обектът е изпълнен съгласно Наредба № 1 за условията и реда за устройството и безопасността на площадките за игра.
Снимка : Личен архив

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!