26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Камерата на Samsung Galaxy S22 получи функция за астрофотография

telefon

Samsung добави още повече възможности към камерата на телефоните от серията Galaxy S22 чрез обновена версия на Expert RAW и новото приложение Camera Assistant, които са съвместими с One UI 5. Expert RAW получава опция за астрофотография, която позволява заснемането на нощното небе и запечатване на съзвездия и звезди.

Достатъчно е да последвате указанията на включения съветник, за да установите позицията на небесните тела. След това камерата разчита на сегментация с изкуствен интелект и на мултикадрова обработка на базата на движенията на обектите, за да направи снимки на определени интервали.

Ако обичате да експериментирате на разположение е и опция за многобройни експозиции, която позволява заснемането на няколко кадъра, които след това биват комбинирани в едно изображение. Така можете да създадете много абстрактни снимки и е похвално, че Samsung предлага тази функция на потребителите. Споменатите опции са достъпни в меню Special Photo в настройките на Expert RAW.

Приложението Camera Assistant е достъпно в Galaxy Store или в Good Lock. След инсталирането му то е достъпно през настройките на камерата, през приложението Good Lock или директно през неговата икона. През него можете да изключите определени функции на камерата като например автоматично активиране на HDR и превключване между различните обективи, както и по-бързото задействане на затвора.

Достъпни са още задаване на броя кадри, които се правят след изтичане на зададен таймер, показване на картина от камерата върху външни дисплеи през HDMI без менюта, омекотяване на снимките, изключване на функцията за запис на видео във фото режим чрез задържане на пръст върху бутона за снимане и още.

 

 

 

 

 

Източник : / https://mobilebulgaria.com

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!