25 февруари 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Скоро: Започва ремонт по Републикански път Пазарджик- Радилово-Пещера- Батак

put

Пещера. Започва основният ремонт на Републикански път Пазарджик- Радилово-Пещера- Батак. Добрата новина съобщи Йордан Младенов на страницата си в социалната мрежа. Публикуваме написаното от градоначалника :

Уважаеми приятели,
Искам да ви информирам, че дълго очаквания ремонт на Републикански път Пазарджик- Радилово-Пещера- Батак вече са на финалната си права.
Днес получих уверение, че ремонтните работи на пътния участък започват на 23 май 2022г.
Радвам се, че по мое настояване пътните участъци в с. Радилово и гр. Пещера са включени в ремонтните дейности. Ще бъдат извършени ремонти на пътното платно, цялостна подмяна на асфалтовата настилка и подобряване на отводняването, нови бордюри, мантинели, пътни знаци и маркировка.
За въведената временна организация за движение ще ви информираме своевременно.
Призовавам ви да бъдете търпеливи, да спазвате създадената организация за движение по пътищата, за да може ремонтните дейности да се извършват в срок от фирмите изпълнители, и без инциденти.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!