20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:26, 13 януари 20221min

Криминална хроника

policia

Пещера. На 7 януари в РУ-Пещера била образувана преписка по жалба на 38-годишен пещерец. Той съобщил, че неизвестен е проникнал в къщата му и отмъкнал електро-акустична китара и телевизор. В резултат на проведеното разследване от служители на група „Криминална полиция“ било установено, че автор на посегателството е 39-годишен криминално проявен жител на града. Откраднатите вещи били открити у него, а материалите от разследването са докладвани на прокуратурата.

Септември. Двама жители на Септември и село Лозен подали оплаквания в местното полицейско управления за това, че им липсват велосипедите. При единия кражбата била извършена от жилището, а при втория от района на железопътна спирка в септемврийското село Ковачево.

При извършените действия по разследването криминалисти от РУ-Септември установили, че извършители на кражбите са 27-годишен мъж от Септември и 23-годишен от село Ковачево. И в двата случая велосипедите били открити и иззети от полицията.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!