27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:42, 11 януари 20221min

Криминална хроника

police car lights at night in city with selective focus and bokeh.
Пещера-Бяга. Снощи на пътя от Пещера към село Бяга автопатрул извършил проверка на товарен микробус „Фолксваген“, който бил собственост на частна форма. 48-годишният шофьор от Пловдив бил зад волана със „скромните“ 3.08 промила концентрация на алкохол.
Пазарджик. В района на гарата в Пазарджик автопатрул при полицейското управление в областния град пък спрял лек автомобил „Ауди“. 43-годишният му шофьор от Пазарджик управлявал под въздействието на упойващи вещества.
Двамата са задържани за срок от 24 часа, а по случаите се водят досъдебни производства.
Пазарджик. В края на октомври 2021 г. в РУ – Пазарджик била образувана преписка по жалба на 44-годишен жител на областния град. Той съобщил, че попаднал на обява в сайт за интернет търговия, според която се предлагали изгодно пелети. Доверчивият мъж превел за доставката чрез електронна система за разплащания сумата от 400 лева към автора на обявата, като в замяна трябвало да получи 4 палета с пелети. Горивото така и не било доставено, а той подал сигнал в полицията. След извършеното разследсване било установено, че автор на измамата е 33-годишен мъж от видинско село. Той се издирва и предстои да бъде задържан. Преписката по случая е изпратена по компетентност на Районната прокуратура в Пазарджик.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!