19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:53, 26 ноември 20211min

Криминална хроника

police..

Пещера. Мъж от Пещера е задържан за разпространение на наркотици. Вчера следобед служители на група „Криминална полиция“ при полицейското управление в Пещера спрели за проверка лек автомобил „Опел“. Водач на леката кола бил 68-годишен мъж от същия град, а до него пътувал негов 36-годишен съгражданин.

Последвала проверка, при която криминалистите открили у пътника три полиетиленови топчета с кафяво прахообразно вещество. След направените полеви наркотестове се оказало, че става дума за хероин. Криминално проявеният мъж е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пещера, а дрогата е иззета. Спрямо него е образувано досъдебно производство за разпространение на наркотици, което е под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Велинград. Велинградчанин предизвика пътен инцидент под въздействието на алкохол и наркотици. Случката се разиграла вчера сутринта на разклона за Ракитово.

В полицейското управление бил получен сигнал за пътно-транспортно произшествие с лек автомобил. На мястото пристигнал автопатрул, който установил, че 37-годишен велинградчанин е загубил управлението над мощно „Ауди“ и се озовал в крайпътно дере.

За радост в резултат на инцидента няма пострадали хора, нанесени са значителни материални щети по скъпото возило. Униформените тествали водачът с дрегер, като уредът отчел 1.26 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. По-интересно било, че и тестът за употреба на наркотични вещества също дал положителен резултат.

Взета му е кръвна проба за лабораторен анализ. Мъжът е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Велинград. Спрямо него се водят досъдебни производства.

Белово. Полицаи от участъка в Белово установиха автор на вандалска проява. Вчера следобед в района на детска площадка мъж повредил три дървени пейки, собственост на Община Белово. Служители от местния полицейски участък установили, че автор на вандалската проява е 54-годишен мъж от същия град.

Размерът на щетите тепърва се изяснява, а по случая се води досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!