26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Криминална хроника

police...

Пазарджик. Снощи в района на АМ „Тракия“ екипи от сектора съвместно с автопатрули на сектор „Пътна полиция“ спрели лек автомобил „Опел“. Зад волана бил 45-годишен жител на столицата, който превозвал два чувала със ситно нарязан сух тютюн без бандерол. Общото количество на акцизната стока е 20 килограма. Тя е иззета, а притежателя и задържан в ареста. Спрямо мъжа се води бързо производство.

Септември. Преди няколко дни в полицейското управление в Септември бил получен сигнал от 54-годишна жителка на същия град. Тя информирала полицаите, че от паркирания и автомобил „Тойота“ била извършена кражба. Апаши отключили возилото и от жабката отмъкнал пари и документи. В резултат на проведеното разследване криминалистите стигнали до самоличността на извършителите. Оказало се, че това 23-годеишен мъж и негов 17-годишен съучастник, и двамата от Ихтиман. „Дуото“ е задържано в ареста за срок от 24 часа, а по случая се води досъдебно производство, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик.

Пещера. Вчера в жилище намиращо се в Пещера била извършена проверка от екипи от група „Криминална полиция“ при местното полицейско управление. Къщата била обитавана от 47-годишен жител. Вътре органите на реда открили няколко пресовки и блистери с таблетки на забранени за свободно притежаване лекарствени средства. Води се бързо производство.

Белово. Снощи автопатрул при участъка в Белово извършил проверка на 30-годишен пазарджиклия. У него униформените открили суха зелена листна маса, който при направения полеви наркотест реагирала положително на марихуана. Води се бързо производство.

 

 

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!