27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:37, 8 януари 20221min

Метеорологична прогназа

First snow

В събота ще бъде предимно облачно. В източната половина от страната ще превалява слаб дъжд, на места в Лудогорието ще има условия и за поледици в сутрешните часове, сочи прогнозата на НИМХ

Минималните температури ще бъдат между 1° и 6°. В Северозападна България ще превалява дъжд и сняг. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България – умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са от 3° – 4° в северозападните райони до 9° – 10° на отделни места в Южна България.

По Черноморието 9, в Северна България между 4 и 8, в южните райони 8-9 градуса. В неделя превалявания от дъжд се очакват предимно в Западна и Южна България. Дъжд, примесен със сняг може да превали в Монтанско. Максималните температури в неделния ден ще са между 5 и 10 градуса.

В Пещера минималната температура ще е 1 градус, максималната ще достигне 3. 75% е вероятността над града да превалява сняг. Влажността на въздуха е 95%.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!