29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:51, 23 ноември 20211min

Метеорологична обстановка

losho vreme

Облачно ще бъде времето във вторник, а на много места ще има и превалявания от дъжд. Студен въздух ще започне да прониква от север-северозапад и ще понижи температурите в северозападната половина на страната, които ще са в интервала 7-12 градуса. На юг стойностите на термометъра ще достигат до 15 градуса.

В сряда ще бъде студено в цялата страна. Прогнозира се облачно време с временни разкъсвания на облачността над североизточните части. Максималните температури ще са между 5 и 11 градуса.

Времето ще се задържи без съществена промяна и в четвъртък. В петък облаците отново ще се настанят над страната ни и на много места ще превали.

Затопляне се очаква през уикенда. В събота ще се радваме на стойности около 17-18 градуса, на места дори до 20.

В нощта срещу неделя се очакват значителни валежи от дъжд, на места придружени от гръмотевична активност.

 

 

Източник : / https://www.sinoptik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!