29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:03, 11 март 20211min

Метеорологична обстановка

vreme

[dropcap]Д[/dropcap]о обяд в по-голямата част от страната валежите ще спрат, най-късно, след обяд, в югоизточните райони. От запад облачността временно ще се разкъсва и ще намалява. Максималните температури ще бъдат 2-7 градуса. Вечерта от запад-северозапад облачността отново ще се увеличи.

Над Черноморието

облачността ще бъде значителна и все още на места ще превалява, предимно дъжд. След обяд валежите ще спрат и облачността ще се разкъса и намалее. Максималните температури на въздуха ще бъдат 4-7 градуса.

В планините

до обяд все още на места ще превалява сняг. След обяд валежите ще спрат и за кратко облачността ще се разкъса. Максималната температура на височина 1 200 метра ще бъде около -3 градуса, на 2 000 метра – около -8 градуса.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!