29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:18, 16 януари 20201min

Заслужено признание за Ален Садарзански

снимка купа ален сазардански

Пещера. Ален Садарзански, който е републикански вицешампион по вдигане на тежести от възрастова група кадети до 17 години в категория до 102 кг, бе награден от кмета на община Пещера Йордан Младенов за принос в развитието на спорта. Пещерската надежда, възпитаник на спортното училище в Пловдив, получи грамота и купа в присъствието на родителите си в залата на местната администрация. Треньор на младото дарование е Борислав Налбантов. Междувременно стана ясно, че Садарзански е един от участниците в биографичен филм за Наим Сюлейманоглу. Ален е преминал кастингите и е взел участие в заснемането на сцените. На нашето момче е поверена ролята на приятел и съотборник на известния щангист в София. Медиите публикуваха мнения на режисьорите на филма, според които снимачният екип е доволен от участието на Садарзански. Премиерата на филма „Наим Сюлейманоглу – джобният Херкулес“ се състоя на 27 и 28 ноември 2019 г. в Турция.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!