26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Тръгна подписка за издигането на Румен Радев за втори мандат

rumen radev
[dropcap]Д[/dropcap]вижение „Заедно за промяна“ инициира подписка за издигането на президента Румен Радев за втори мандат, съобщиха от ръководството на движението.

В открито писмо от движението предлагат на опозиционните парламентарни и извънпарламентарни сили да заявят подкрепата си за Румен Радев и призовават всички да се включат в подписка за издигането му за втори президентски мандат, съобщава БТА.

„Президентът открито и смело застана миналата година на страната на протестите, той не раздели нацията, както го обвиняват неговите критици, а стана знаме и обединяваща сила на всички, които са недоволни от корупцията, ниските доходи и слабото управление на страната. Румен Радев стана естествен лидер на промяната, за която жадува по-голяма част от българския народ“, се посочва в документа, представен от проф. Гена Велковска, член на ръководството на Движение „Заедно за промяна“.

Прочети още на: https://www.dnes.bg

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!