26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:35, 16 юни 20201min

Пещерското кръгово на входа от днес е с нова визия

obuvki

Пещера. Нова визия придоби пространството на кръговото движение в града. Чифт обувки ще посреща от днес всички жители, гости и преминаващи през Пещера. Кларковете са произведени от Олег Копаранов собственик на фирма „Спектър Керамик“ в Брацигово. Причината е, че Пещера отдавна има славата на град, който произвежда качествени обувки и привлича клиенти на местната промишленост от цяла България

Изработени са от арматура и полимерно лепило, боядисани са със специална боя, според Олег обувките са пригодни да издържат всички капризи на времето.

„Дадохме всичко от нас за да претворим идеята на кмета Младенов в действителност. Идеята е оригинална и заслужава адмирации. Сигурен съм, че в България няма подобна изработка“, каза Копаранов. Обувките са разположени върху платформа, която ще бъде осветена. Предвидено е засаждане на цветен медальон,  самата платформа се крепи на каменна ограда, която кореспондира с крепостните стени на „Перистера“.

Идeята за това екстериорно решение принадлежи на кмета на Пещера – Йордан Младенов, който има амбицията да промени облика на града към по-добро.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!