29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:24, 15 септември 20211min

Йордан Младенов : Развивайте и утвърждавайте традициите на пещерското образователно дело

15 09 21.

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Тази сутрин учениците прекрачиха прага на своите училища в община Пещера. Придружени от родителите си, поверени на учителите, те чуха първия звънец за отбелязването на началото на учебната 2020/2021 г.

Откриването на учебната година премина при спазване на задължителните и препоръчителните мерки от Насоките за обучение и действия в условията на извънредна епидемична обстановка.

Снимка : peshteraprim

Йордан Младенов – кмет на община Пещера, откри учебната година в Иновативно основно училище „Св. Патриарх Евтимий“. Той беше посрещнат тържествено от Калинка Павлова – директор на училището. Гост на церемонията беше Елена Ацинова- дългогодишен директор на школото. С тържествена програма възпитаниците поздравиха официалните лица, своите преподаватели, съученици и родители.

Снимка : peshteraprim

Кмета на Общината поздрави учениците с вълнуващи думи „Следвайте мечтите си, развивайте и утвърждавайте традициите на пещерското образователно дело, което е част от богатството на нашата община. Скъпи ученици, пожелавам ви успешна учебна година, незабравими дни сред приятелите ви в училище, почитание и вяра в учителите, които ще ви водят по пътя на просвещението! Бъдете здрави и жизнерадостни!“

Снимка : peshteraprim

На първокласниците градоначалника пожела упоритост, сбъдване на мечти и  вяра в способностите им. На по-големите ученици – да продължават да трупат знания и да се наслаждават на всяка емоция.

Младенов благодари на учителския колектив и помощния персонал за всеотдайността, грижа и търпението проявявани към децата на община Пещера. „На всички учители и служители във вашето училище пожелавам здраве, търпение и вдъхновение в трудната ви и безкрайно отговорна мисия да възпитавате и образовате нашите деца. Следвайте мечтите си, развивайте и утвърждавайте традициите на пещерското образователно дело, което е част от богатството на нашата община. Уверен съм, че през предстоящата учебна година ще посрещате трудностите с мъдрост и достойнство и ще постигнете нови върхове в своята благородна професия!“, допълни Общинар № 1.

По-късно Йордан Младенов разговаря с педагогическия екип на училището и се ангажира Общината да помага и сътрудничи на учебното заведение през годината.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!