26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:05, 31 март 20201min

И психолог се включва в доброволческата група в Пещера

elena ryadkova

Пещера. Формирането на доброволчески отряд в Пещера във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 се оказа работеща и навременна инициатива на Общинския кризисен щаб. Това каза за Пещера Прим Елена Рядкова – зам.-кмет на община Пещера. Днес във формированието е пожелала да се включи Дафинка Шопова. Пещерката е готова да помогне на всеки, който има нужда от психологическа помощ, подкрепа и съвети в трудната обстановка.

И при най-малката проява на тревога у самотно живеещи хора, граждани, които са поставени под карантина и изобщо всеки, който има нужда от консултация с психолог във връзка със създалата се ситуация с коронавируса, може да потърси безплатната помощ на Дафинка. За целта е нужно съгражданите ни да позвънят на телефон  0350 / 6-22-16, денонощно за да заявят среща със специалиста.

допълни Рядкова. “ Като си помагаме- ще се справим !“ , завърши информацията си тя.

 

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!