26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:03, 6 юли 20201min

В областта : Шест положителни проби за COVID-19, има и в Пещера

test

Пещера- Пазарджик. РЗИ Пазарджик информира за шест потвърдени положителни проби за COVID-19.

Две от пробите са на жени от град Пещера – едната е на 55 години, хоспитализирана в Инфекциозно отделение на МБАЛ „Професор Димитър Ранев“, другата е на 31 години, поставена на домашна изолация.

Три от положителните проби са на жени от град Пазарджик. Две от жените, на 18 г.  и на 50 г., са поставени на домашна изолация, третата – на 51 г., е хоспитализирана във Второ вътрешно на „МБАЛ-Пазарджик“.Последният положителен резултат е на мъж от с. Побит камък на 41 години, хоспитализиран в УМБАЛ „Пълмед“ – МС „Здраве“ град Пазарджик.

За съжаление, вчера, 5 юли е починал мъж на 65 години от град Пещера, хоспитализиран в Инфекциозно отделение на МБАЛ „Проф. Д. Ранев“. Той е с придружаващи заболявания – хронична сърдечна недостатъчност, състояние след инсулт. РЗИ Пазарджик изказва съболезнования на близките на починалия.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!