20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:44, 11 ноември 20201min

В областта : Сто и шест положителни проби за COVID-19. Три в Пещера, две в Радилово

virus

Пазарджик-Пещера. РЗИ Пазарджик информира за сто и шест положителни проби за COVID-19. От новорегистрираните хоспитализирани са четирима: в „МБАЛ-Пазарджик“, в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ – Пещера,  в МБАЛ „Уни Хоспитал“ и в МБАЛ „Свети Мина“ – Пловдив. Пробите са на четиридесет и седем жени и петдесет и девет мъже.

Новопотвърдени са: ученик на 16 г. от ЕГ „Бертолт Брехт“ – Пазарджик, който е на дистанционно обучение;  учител от ПГИТМТ – Панагюрище; учител от ОУ „Отец Паисий“ – Гелеменово – извършва се епидемиологично проучване; лекари – 3; медицински сестри – 3; санитар; служител на РЗИ Пазарджик; охранител в ДГ „Звънче“ – Панагюрище – издадена е заповед за преустановяване на посещенията в детското заведение. Издадени са съответните предписания за поставяне под карантина.

Разпределени са:

Жени, на възраст от 23 до 78 години; от Пазарджик –  23, от Ивайло – 1, от Главиница – 1, от  Звъничево – 1, от Величково – 1; от Панагюрище – 5, от Бъта – 1, от  Оборище – 1; от Стрелча – 2; от Брацигово – 1, от Розово – 1; от Пещера – 1, от Радилово – 1; от Велинград – 6; от Ракитово – 1.

Мъже, на възраст от 16 до 84 години; от Пазарджик – 20, от  Алеко Константиново – 1, от  Юнаците – 2, от Ивайло – 3, от  Добровница – 1; от Белово – 2, от  Сестримо – 2, от Момина Клисура – 1; от Панагюрище – 9, от Бъта – 2; от Стрелча – 4;  Велинград – 7;  Ракитово – 1; от Пещера – 2, от Радилово – 1; от Бяга – 1.

Починал е мъж на 68 години от Пазарджик, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“, с придружаващо сърдечно заболяване.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!