27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:30, 28 октомври 20201min

В областта : Двадесет и шест положителни проби за COVID-19. По две в Пещера и Радилово

virus

Пазарджик. РЗИ Пазарджик информира за двадесет и шест положителни проби за COVID-19. От новорегистрираните седем са хоспитализирани, останалите са поставени на домашна изолация. Пробите са на единадесет жени и петнадесет мъже.

Разпределени са:

Жени, на възраст от 42 до 74 години; от Пазарджик  – 2, едната е хоспитализирана в „СБАЛПФЗ-Пазарджик“. От Пещера – 1, от Радилово – 1, хоспитализирана в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“; от Брацигово – 1; от Панагюрище – 1,  от Дюлево – 1; от Голямо Белово – 1, хоспитализирана в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“; от Велинград – 3, една жена е хоспитализирана в „МБАЛ-Велинград“.

Мъже, на възраст от 15 до 79 години; от Пазарджик – 3. От Велинград – 3, един е хоспитализиран в „МБАЛ-Велинград“; от Брацигово – 1; от Пещера – 1, от Радилово – 1, хоспитализиран в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“; от Сърница – 1; от Панагюрище – 5, един мъж е хоспитализиран в МБАЛ „Уни Хоспитал“, позитивен е и ученик на 15 години от  ЕГ „Иван Вазов“ – Пловдив.

Починал е мъж на 75 години от  Стрелча, хоспитализиран в МБАЛ „Уни Хоспитал“. Мъжът е с придружаващи заболявания артериална хипертония и състояние след мозъчен инсулт.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!