26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:58, 10 септември 20201min

Входната арка към Пещера ще бъде изцяло с нов вид

vrata vhod peshtera

Пещера. Предвижда се ремонт и вертикална планировка на съществуващата входна арка в посока- Пазарджик, както и прилежащия терен.  Вече са изградени и три пилона за поставяне на знамената на България, ЕС и Пещера. По идея на кметът на Пещера Йордан Младенов тук ще бъдат монтирани релефни букви. Атрактивният надпис ПЕЩЕРА ще оформят архитектурно входа на града. Предвидено е да бъде позиционирано и монтирано атрактивно осветление на буквите като акцент. От местната управа са сигурни, че това ще стане едно от любимите места за снимки за спомен на жителите и гостите на града.

 

В пространството до гробищния парк вече е монтирана беседка за отдих. Като кът за отдих са монтирани необходимите пейки. Предстои поставяне на чешма. Пространството е облагодродено и засадено с декоративни храсти. Предстои засаждане на цветя, които ще завършат общата визия на пространството.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!