02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:34, 9 февруари 20201min

Община Сърница ще реновира изцяло центърът на града

centur obshtina sarnica

Сърница. Община Сърница ще реновира изцяло центърът на града, съобщиха от общинската администрация. Местната администрация кандидатства по проект „Красива България” – кампания за 2020 година, на Министерството на труда и социалната политика, като на 04 февруари е одобрена за финансиране. Проектът е на стойност 228 705 лв. и предвижда премахване на съществуващата настилка, изравняване на терена, полагане на фракции трошен камък и посипка за основа под настилка. Ще се поставят вибропресовани блокчета и бордюри. Ще бъдат монтирани единични пейки и двойни пейки с пергола. Ще се обособи и детски кът с комбинирани детски съоръжения с люлки и пързалки. Предвидено е изцяло ново осветление. Ремонтът на центъра ще се осъществи през настоящата 2020 година.

Пещераприм припомня, че с указ на Президента на Р България от 01.01.2015 г. , Сърница се обособява като самостоятелна община с административен център гр. Сърница. В състава на новата община са включени гр. Сърница, с. Медени поляни и с. Побит камък.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!