26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:22, 17 септември 20201min

“Буря, наречена Любов” на Памела Мекушина чака своите читатели

kniga pamela mekushina

Пещера. Почитателите на поезията вече могат да закупят първата стихосбирка на Памела Мекушина. Новината разпространи самата тя в социалната мрежа :

„Скъпи приятели,
На този светъл празник Вярата, Надеждата и Любовта отново са мои спътници.  Представям ви първата си самостоятелна стихосбирка “Буря, наречена Любов”. С огромно нетърпение чакам вашите отзиви, надявайки се книгата ми да достигне до сърцата ви!“

Авторката добавя важно уточнение в своя пост :
„Част от парите на продадените книги ще отидат за лечението на младия автор Иво Христов“. 

Памела изказва най-сърдечни благодарности на хората, които са помогна.r за издаването на книгата : Богдана Сиракова, Румяна Пелова, Даниел Меразчиев, Дафинка Михайлова и Христо Милчев, както и на семейството си.  


Peshtera prim пипомня, че Памела Мекушина е от новото попълнени автори на Литературен клуб „Искри“ към НЧ „Развитие-1873″гр. Пещера. Участва в международната инициатива „Българско слово без граници“, която библиотеката провежда от миналата година.

Памела Мекушина

Памела Мекушина е родена през 1999г. в гр. Пещера. Член е на Литературен клуб „Искри“ към НЧ“Развитие-1873″. Средното си образование завършва в пещерската професионална гимназия „Атанас Ченгелев“. В момента е студентка в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ със специалност Български език и история. През 2019г. участва в издаването на литературния сборник „Дебюти“, заедно с още двама автори.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!