29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Красиво детство за децата от ДГ“ Сокола“

detska gradina sokola

Пещера. Кмета на Община Пещера, Йордан Младенов ще подпише Споразумение за финансиране на одобреното с Решение № 1/16.02.2022 г. на Управителния съвет на Проект „Красива България“ при Министерство на труда и социалната политика проектно предложение:

„Ремонт и реконструкция на дворно пространство на Детска градина „Сокола“ по мярка М02 „Подобряване на социалната инфраструктура”.

Общата стойност на одобрения проект е 209 886 лв.

За над 70 деца ще се подобри образователната инфраструктура, чрез ремонт и реконструкция на дворното пространство, а за персонала от 14 души ще се осигурят подходящи съвременни и безопасни условия за отглеждане и възпитание на децата и игри на открито.

С осигурените средства ще се подменят настилките на цялото дворно пространство, ще се монтират нови детски съоръжения, пясъчници и беседки с полагане на цветна ударопоглъщаща настилка. Ще се изгради външна покрита сцена за занимания и провеждане  на празници на открито.

По уличната регулационна граница ще се осъвремени входната врата и оградата, ще се изгради отводнителна система на дворното пространство, поливна система за тревните площи, както и подходящо осветление.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!