27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

За времето през март

prolet
Месец март е все още зимен месец, но ще напомня и за приближаващата пролет

Март 2022  ще се характеризира със температури: от минус 5 градуса в сутрешните часове, дневните температури ще достигат до 21- 24 градуса.

Очаква се март да бъде хладен месец с валежи

Началото на месец март 2022-ра година ще бъде по-хладно от обичайното. Ще вали дъжд по високите полета на Западна България, който ще преминава в сняг  и ще образува снежна покривка,  но тя няма да бъде трайна.

През първото десетдневие -по-студено време. Облачността и валежите ще се задържат до 3 март, след което времето ще се затопли. Предимно слънчево ще бъде до около 7 март.

През първата половина на месец март 2022 година температурите сутрин ще достигат от -2 до -5 градуса, но след пети-шести март, температурите ще започнат да се повишават и ще се движат в интервала 2 – 8 градуса.

Тези температури ще топят снеговете и в планините

През второто десетдневие ще има условия за валежи от дъжд, а в северната половина на страната, както и в планинските райони, се очаква да падне сняг. След 15 март температурите ще тръгнат нагоре и ще достигнат стойности над нормалните.

През третото десетдневие –високи температури и чести превалявания. Валежите ще са чести и интензивни до след 26 март вероятно ще се радваме на предимно слънчево време.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!