24 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:55, 17 февруари 20221min

Криминална хроника

policeman

Пещера. В края на януари в РУ-Пещера бил получен сигнал от собственик на магазин. Той съобщил, че неизвестни са счупили прозорец от вратата на обекта, влезли са вътре и са откраднали сумата от около 3 000 лева. В края на миналата седмица друг управител на магазин подал сигнал за кражба на 56 стека с цигари от различни марки, както и сумата от 50:00 лева на монети. Служители на група „Криминална полиция“ при Районно управление – Пещера предприели действия по разследване и установили, че авторите и на двете посегателства са двама мъже, на 46 и 27 години от Пещера. По-възрастният е с множество криминални регистрации, в това число и с ефективна присъда за кражби.  Апашите са задържани в ареста за срок от 24 часа, а спрямо тях се водят полицейски производства.

Велинград. Вчера екипи на полицейското управление в курорта извършили проверки на територията на града. По време на полицейските действия в имотите на две жени от велинградския квартал „Анезица“ органите на реда открили общо близо 3.5 кубически метра иглолистни и широколистни дърва за огрев. Те не били маркирани с контролна горска марка, а притежателките им не разполагали с никакви документи за произход. Спрямо жените се водят преписки.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!