20 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Право на отговор

mikrofon

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

По повод анонимна публикация в социалните мрежи от 18.09.2024г. и направените в нея некоректни коментари, с цел информиране на обществеността в община Пещера,  поясняваме следното:

Общинското дружество „Автобусен транспорт-Пещера“ ЕООД няма отношение към изпълнявания превоз на пътници в 14.15ч. по направление Пазарджик – Пещера. Тази междуселищния линия в посочения час се изпълнява от друг превозвач, поради което не носим отговорност за пълняемостта на пътуващия автобус.

Информация за изпълняваните превози на пътници по направленията Пещера – Пазарджик и обратно е налична в поставеното разписание на спирката при хипермаркет „БИЛЛА“ в гр.Пещера. На всички останали спирки в гр.Пещера, с.Радилово и с.Капитан Димитриево е налична само информация за разписанието на автобусите на „Автобусен транспорт – Пещера“ ЕООД.

Нашите очаквания са, при наличие на сигнали, касаещи „Автобусен транспорт-Пещера“ ЕООД, същите да постъпват при нас по един от следните начини: на тел.+359 878 557 227, e-mail: v.tilev@peshtera.bg или на адреса на дружеството в  гр.Пещера, ул.“Дойранска епопея“ №5.

С уважение,

Екип на „Автобусен транспорт-Пещера“ ЕООД

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!