20 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:05, 13 септември 20241min

Брацигово е домакин на четвъртото издание „Археология и архитектура“

bracigovo

Брацигово. От 12 до 14 септември 2024 г. гр. Брацигово е домакин на четвъртото издание на форум „Брацигово 2024 – „Археология и архитектура“. В рамките на три дни експерти от България и Италия ще се съберат, за да обменят опит и знания в областта на археологията и архитектурата. Тази година събитието, което е част от Европейските дни на наследството, е под надслов „Европа, общо наследство“. Темата е „Наследство от маршрути, мрежи и връзки“ и акцентира на важността на културните и историческите връзки, които обединяват европейските народи.

Днешният ден от форума е посветен на професионални лекции, демонстриращи съвместната работа между археолози, архитекти, инженери и реставратори. Денят ще завърши с голям концерт на ТС “Чудесия” с постановката „Чудото на България “ в НЧ „Васил Петлешков-1878“.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!