27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:57, 5 март 20201min

Брацигово ще е домакин на турнир за „Купата на БФС“

stadion bracigovo

Брацигово. Първият областен футболен турнир за купата на БФС при децата ще се играе на стадион „Христо Гюлеметов – Бонбона” в Брацигово, съобщиха от ОС на БФС. Проявата е ще се състои на 13-14 април и ще бъде за деца родени след 01.01.2007 г., уточни шефът на местната футболна централа Спас Иванов. Припомняме, че Изпълкомът на БФС взе решение за организиране на турнири за деца между 10 и 12-годишна възраст във всички области, като общият брой на състезанията ще е 30, а разходите по организацията, провеждането и закупуването на екипировка и спортни пособия ще бъдат осигурени от бюджета на централата. Всеки един от участващите в проявата отбори ще получи по 5 топки и футболен екип. Предвидени са и индивидуални награди – плакети и предметни отличия, за отборните призьори ще има купи и флагчета. В този турнир право на участие няма да имат формации на клубове от професионалния футбол, съобщи още Спас Иванов.

Източник : / http://www.bgderby.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!