20 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кайтазова връчи печата на РИК Пазарджик

kaytazova - pechat izbori 2024

Пазарджик. Областният управител Валентина Кайтазова връчи печата на РИК Пазарджик за предстоящите избори за народни представители на 27 октомври 2024 г., на председателя на комисията Христина Ганчева.

Със свое Решение № 3627-НС от 6 септември 2024 г. ЦИК назначи РИК Пазарджик, комисията встъпи в длъжност на 7 септември.
Областният управител обсъди с председателя на РИК Христина Ганчева и секретаря Антони Върбев организационни въпроси, свързани с работата на районната избирателна комисия в 13-ти МИР Пазарджик. Валентина Кайтазова пожела успешна и ползотворна работа на РИК Пазарджик в подготовката и провеждането на предстоящите избори и допълни, че Областна администрация е осигурила технически и материално дейността на комисията. Създадена е необходимата организация, съвместно с община Пазарджик и „Информационно обслужване“ АД, за осигуряване на условия за ефективна работа на членовете на РИК Пазарджик.
В Областна администрация Пазарджик и във всички общини от областта, със заповеди на Областния управител и Кметовете на Общини, са сформирани екипи за организационно-техническа подготовка на изборния процес в координация с администрацията на Министерски съвет.
РИК Пазарджик е в състав от 13 членове. Председател е Христина Ганчева, зам.-председатели са Васил Стефанов, Елена Попова, Кръстьо Костадинов и Еджем Мустафа, секретар е Антони Върбев, а членове са: Янчо Дрянов, Боряна Дунгарова, Лъчезар Минев, Христо Вълков, Иванка Гатина, Стефан Димитров и Христина Дачева.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!