01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Новият областен управител на Пазарджик е Валентина Кайтазова

oblastna uprava pazardzhik

Пазарджик. Валентина Кайтазова е новият областен управител на Пазарджик след като Правителството назначи осем областни управители – на областите Бургас, Велико Търново, Габрово, Пазарджик, Разград, Русе, Смолян и Шумен.

Пламен Янев е новият областен управител на Бургас. До този момент е изпълнявал длъжността заместник областен управител на област Бургас.

Ивайло Здравков е назначен за областен управител на Велико Търново. До настоящия момент той е бил директор на Териториалната дирекция на Агенцията по приходите във Велико Търново, а преди това е ръководил регионалната структура на Агенцията за държавни вземания.

Мария Башева – Венкова е новият областен управител на Габрово. Консултант е към Камара на строителите в България, има управленски опит в строителния сектор.

Валентина Кайтазова

Валентина Кайтазова е назначена за областен управител на Пазарджик. През последните години е началник на Регионално управление на образованието-Пазарджик, а  преди това работи като старши експерт по организация на средното образование в същата институция.

Владимир Димитров поема поста областен управител на Разград. Цялата му кариера преминава в частния сектор в сферите на търговията и строителството.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!