04 юни 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Областният управител Иван Васев връчи печата на РИК Пазарджик

oblastna uprava pazardzhik

Районна избирателна комисия в тринадесети изборен район – Пазарджишки е в състав от 13 членове

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. Областният управител Иван Васев връчи печата на РИК Пазарджик за предстоящите избори за президент и вицепрезидент на Република България и за народни представители на 14 ноември 2021 г. на председателя на комисията Йордан Кожухаров С решение № 597 от 24.09.2021г. РИК-Пазарджик встъпи в правомощията си от 25.09. 2021 г.

 Председател на РИК е Йордан Кожухаров, зам.-председатели са Петя Грозданова и Елена Попова, секретар е Васвие Мехмедова, а членове са: Ростислав Венчев, Атанас Петров, Антони Върбев, Лъчезар Минев, Цветанка Христоскова-Гаджева, Христо Вълков, Иванка Гатина, Али Чешмеджиев и Стойко Власев.
Васев обясни, че в областната администрация Пазарджик и във всички Общини вече са създадени организационно-технически екипи, които ще осъществяват подготовката на изборния процес в координация с администрацията на Министерски съвет и РИК Пазарджик.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!