19 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:27, 27 август 20241min

Криминална хроника

police

Пазарджик. В петък в полицейския участък в Ракитово бил получен сигнал от 31-годишна жена. Тя информирала органите на реда, че непознато момиче е бутнало на земята 8-годишния и син, след което отмъкнало смартфона му. Екипи от участъка незабавно предприели действия по разследване на случилото се. Скоро те установили, че извършител на грабежа е 14-годишно момиче от родопското градче. Тя предала доброволно телефона на полицейските служители. По случая се води бързо производство, а с непълнолетната работят разследващ полицай, криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“.

Панагюрище. По време на рутинна проверка автопатрул от участъка в Стрелча засякъл „Ауди“ с водач 25-годишен панагюрец. След направен тест с техническо средство се оказало, че мъжът е под въздействието на наркотици.

Велинград. Автопатрул на полицейското управление в курорта се отзовал на сигнал за пътно-транспортно произшествие с материални щети. То било причинено от  30-годишен жител на курортния град с лек автомобил „БМВ“. Оказало се, че водачът е зад волана под въздействието на дрога и с 2.23 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Мъжът е задържан, а возилото му иззето в РУ-Велинград.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!