15 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:47, 6 юни 20231min

Криминална хроника

polic 2

Септември. На една от улиците в града автопатрул при РУ-Септември спрял за проверка лек автомобил „Деу“, който бил управляван от 31-годишна септемврийка. При последвалите действия униформените открили под тапицерията на една от седалките саморъчно направена цигара със суха зелена листна маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателката и задържана в ареста за срок от 24 часа. По случая се води бързо производство.

Велинград-Панагюрище. Три полицейски производства се водят спрямо шофьори през изминалия уикенд. 34-годишен от Велинград и 20-годишна жена от Панагюрище били засечени да управляват возилата си под въздействието на наркотици. 43-годишен от велинградското село Юндола пък бил зад волана с 1.38 промила концентрация на алкохол. И тримата са задържани в арестите на полицейските управления във Велинград и Панагюрище.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!