20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:38, 3 февруари 20221min

Криминална хроника

polic 2

Пазарджик. Двама мъже теглили неправомерно парични суми от чужди дебитни карти са установени и задържани от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. И двата случая са от миналата година, когато са се получили сигнали в полицейското управление. В тази връзка са извършени действия по установяване на извършителите от местните криминалисти. При единия от дебитната карта на 43-годишен пазарджиклия били извършени множество транзакции на обща стойност от малко над 2800 лева. При разследването се установило, че автор на неправомерните действия е 32-годишен жител на областния град.

Юнаците. Вторият случай е от месец май миналата година. Пострадалата е 38-годишна жена от пазарджишкото село Юнаците. От нейната дебитна карта били осъществени транзакции на обща стойност от 700 лева. Криминалистите установили, че извършителя е 21-годишен жител на същото село. И двамата мъже са задържани в РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Спрямо тях се водят досъдебни производства.

Септември. Криминалисти от РУ-Септември иззеха стоки носещи логото на известни марки. Екипи от група „Криминална полиция“ извършили проверки в района на общинския пазар в Септември. Там ме установили, че 34-годишен пазарджиклия продава различни по вид дрехи носещи логото на известни марки без съгласието на притежателя на изключителното право на въпросните марки. Иззети са общо 84 артикула от различен вид дрехи. По случая се води досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!