20 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Криминална хроника

polic

Пазарджик. През нощта на неделя срещу понеделник неизвестен е запалил вендинг автомат намиращ се до супермаркет в областния град. В резултат на това е обгорял автомата и част от фасадата на сградата, до която се намира. На мястото бил извършен оглед, а с работата по случая се заели криминалисти от полицейското управление в областния град. Размерът на нанесените щети е в процес на изясняване. Органите на реда установили, че автор на палежа е 37-годишен пазарджиклия. Спрямо него се води досъдебно производство.

Пазарджик. Вчера автопатрул от участъка извършил проверка на 26-годишна жена от пазарджишкото село Добровница. У нея органите на реда открили 7 полиетиленови топчета със синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателката и задържана в ареста. По случая е образувано бързо производство.

Пазарджик. Случката се разиграла тази нощ около 02.45ч., когато екип на сектор „Пътна полиция“ направил опит да спре за проверка лек автомобил „Субару“. Въпреки подадения светлинен и звуков сигнал водачът не се подчинил, натиснал педала на газта и продължил по пътя си. След предприети действия от страна на униформените шофьорът бил спрян. Оказало се, че зад волана е 16-годишен тийнейджър от кърджалийското село Горно Къпиново. Освен неправоспособен той управлявал и почерпен с алкохол. Дрегер-ът отчел 0.97 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Непълнолетният е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. По случая е образувано бързо производство.

Велинград. По първоначални данни на пътя между летовището „Цигов чарк“ и гр.Ракитово настъпил инцидент между лек автомобил „Фолксваген“ и товарна „Скания“. В резултат на удара е пострадала 33-годишната жена от Ракитово шофираща колата, а заедно с нея и 57- годишния и баща. Двамата са транспортирани и настанени за лечение в МБАЛ-Велинград с различни фрактури и наранявания, но без опасност за живота. Пробите за употреба на алкохол и наркотици и на шофьорите участващи в инцидента са отрицателни.

Септември. 34-годишен водач на микробус „Ситроен“блъснал намиращ се на пътното платно 18-годишен пешеходец. Тийнейджърът е настанен от екип на „Спешна помощ“ в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на крака. Шофьорът предизвикал катастрофата е избягал от местопроизшествието и се укрива. Служители от РУ-Септември са предприели действия за неговото задържане. И по двата случая са образувани досъдебни производства под надзора на прокуратурата в Пазарджик.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!