25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:21, 7 ноември 20221min

Криминална хроника

polic

Септември. Служители на РУ-Септември задържаха мъж отправил закана за убийство към свой съселянин и неговото семейство. Сигнал за случилото се бил подаден вчера следобед. Към мястото незабавно са изпратени полицейски автопатрули, които установили, че на улица в село Виноградец възникнало спречкване. Инициатор на скандала бил 49-годишен жител на същото село. Криминално проявеният мъж държал нож под дрехата си и така отправил заплахи за живота и здравето към свой 53-годишен съселянин и неговото семейство. Заплахите били съпроводени с ругатни и обиди. Униформените задържали извършителя в ареста на РУ-Септември, а спрямо него е образувано досъдебно производство.

Велинград. В събота малко преди полунощ в РУ-Велинград бил получен сигнал от столична болница. От там информирали органите на реда, че при тях е прието за лечение 11-годишно момче от велинградско село, което било нахапано от куче. Към мястото на инцидента са изпратени полицейски служители, които установили, че няколко часа по-рано на кръстовище в селото пострадалото дете било нахапано от куче от породата „хъски“. Домашният любимец успял да се отвърже и да напусне имота на 27-годишния си стопанин от същото село. Последвало нахапване на малолетното момче в областта на лицето. То било транспортирано от близки до МБАЛ-Велинград, а от там в столична болница в отделение по неврохирургия. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Драгиново. Рано сутринта вчера на една от улиците на Велинград, 22-годишна жена от село Драгиново загубила управлението над лек автомобил „Санг Йонг“. Возилото напуснало платното за движение и се спряло в стълб на уличното осветление. На мястото пристигнал екип на РУ-Велинград и униформените тествали младата жена с дрегер. Оказало се, че шофьорката е зад волана с 1.41 промила концентрация на алкохол. Тя била задържана в ареста, а по случая е образувано бързо производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!